Nykybluesin sensaatio, bostonilainen trio GA-20, tähdittää Blues Live! ry:n vuotuista tapahtumaa. Trio ammentaa musiikkinsa syvältä perinteisestä bluesista, jota se maustaa countrylla ja rock'n'rollilla.

Yhtyeeseen kuuluvat kitaristi Matt Stubbs, kitaristi-laulaja Pat Faherty ja rumpali Tim Carman.

Bändi on perustettu 2018. Se saavutti rakettimaisesti Billboard Blues -listan kärkipaikan. Matt Stubbs kertoo GA-20:n keskittyvän musiikissaan tarinankerrontaan, melodioihin ja tunnelman luomiseen. Bändi tekee levyjä, joita se kuuntelisi myös itse.

Bändin kolmas pitkäsoitto, Crackdown, onkin konstailematonta bluesia, yhtä aikaa vahvan perinteistä ja modernia. Trio on kuuluisa myös vahvan energisistä ja mieleenpainuvista keikoistaan. Kun näet trion kerran, haluat tulla keikalle toistekin. Trio on nykybluesin suunnannäyttäjä. Kolmikko tekee musiikkia vahvalla intohimolla bluesiin.

Trio esiintyy Popparissa perjantaina 1. marraskuuta. Samalla Blues Live palaa monen vuoden jälkeen kaupungin parhaaseen, tunnelmalliseen klubiin, jossa on mahdollisuus päästä hyvin lähelle artisteja.

Tapahtuma alkaa Ylä-Ruthilta torstaina 31. lokakuuta, jolloin ravintolassa esiintyy Howlin’ Hessu & Moanin’ Mika, harpisti-laulaja Hessu Heinosen ja monipuolisen kitaristin Mika Lähteenmäen duo. Tapahtuma päättyy lauantaina 2.11. blues- ja Halloween-henkisiin bileisiin Muuramen Muurmannissa, jossa bluesia tarjoilevat J. Leino & Bluesmonger sekä U.Pasanen Band. Molemmat bändit ovat tiukassa iskussa.

GA-20 perjantaina 1. marraskuuta Popparissa klo 22
Ennakkoliput Tiketistä (30€): https://www.tiketti.fi/ga-20-usa-poppari-jyvaskyla-lippuja/103385
Huom! Jäsenlippuvaraukset (25€) vain puhelimitse p. 044 - 580 1369 

Torstaina 31. lokakuuta 
Howlin’ Hessu & Moanin’ Mika
 -duo esiintyy Ylä-Ruthilla klo 18 alkaen.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lauantaina 2. marraskuuta 
J. Leino & Bluesmonger ja U. Pasanen Band juhlistavat Muurmannissa klo 21 alkaen Halloweenia.
Liput 10€ ovelta